Priyanka Chopra krijgt concurrentie van andere schoonheid uit Bollywood

Priyanka Chopra krijgt concurrentie van andere schoonheid uit Bollywood

Bollywood-actrices zoals Priyanka Chopra en Sharvari veroveren steeds vaker Hollywood met hun talent.

Priyanka Chopra is een actrice die succesvol films in Bollywood en Hollywood kan afwisselen. Maar het ziet er naar uit dat meer Indiase sterren die stap gaan wagen.

De 42-jarige Priyanka Chopra heeft rollen in Amerikaanse films en series als Baywatch, Matrix Resurrection, Love Again, Quantico en Citadel. In Bollywood schrok ze niet terug voor stoere rollen als de bokster Mary Kom. In India was men niet te spreken over de spierballen die ze destijds kweekte voor die film.

Ook in actiegenre
Onlangs vertelde de 27-jarige Sharvari aan Variety hier dat zij het actiegenre ook steeds meer ziet zitten. Zij zal als bokster te zien zijn in de nieuwe film Vedaa met John Abraham.

Ook zal Sharvari met Alia Bhatt te zien zijn in de spionnenfilm Alpha. De Bollywood-actrice is al te zien in het Netflix-drama Maharaj. Haar horrorkomedie Munjya behoort tot de beste in Bollywood. Een snel rijzende ster dus die vast eerdaags ook Hollywood veroveren zal.

Geweldige filmsets
Sharvari zei over de actiefilmsets: "Alles was verwarrend in het begin, maar zo'n actiesuperster als John Abraham was een goede coach. Ik vind het geweldig om klappen uit te delen, achtervolgingen te doen en neergegooid te worden op filmsets." Ze vertelt meer op haar Instagram.




NieuwsFilm

meest populair