Dwayne Johnsons peperdure kerstfilm 'Red One' zie ja vanaf deze dag in de bioscoop

Dwayne Johnsons peperdure kerstfilm 'Red One' zie ja vanaf deze dag in de bioscoop

De avontuurlijke kerstfilm "Red One" met Dwayne Johnson verschijnt op 7 november in de bioscoop.

Hoewel de zomer nog niet is afgelopen, is het al wel tijd om vooruit te blikken naar wat voor films er ons dit najaar te wachten staan. Zo worden we dit jaar nog getrakteerd op Red One, een avontuurlijke kerstfilm met Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Tijdens de kerstperiode zijn er een aantal films die het herbekijken waard zijn: denk maar aan films als Elf, Bad Santa of Love Actually. Regisseur Jake Kasdan lijkt nu met Red One een nieuwe film aan dit rijtje toe te willen voegen.

Plot & Cast
In Red One wordt de alom geliefde kerstman ontvoerd, waardoor de beveiliger van de Noordpool samen met 's werelds bekendste premiejager op avontuur gaat om de kerstman, en daarmee Kerstmis, te redden.

Naast Dwayne Johnson als de beveiliger van de Noordpool, zien we ook Captain America-acteur Chris Evans als de premiejager. De rol van de kerstman wordt gespeeld door Whiplash-acteur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/30080]J.K. Simmons[/i], die de rol ook al eerder vertolkte in de film Klaus.

Productie
De productie van Red One liep niet geheel volgens de planning. Er gingen meerdere geruchten rond dat Dwayne Johnson vaak te laat op de set kwam, waardoor er meerdere heropnames gemaakt moesten worden.



Hoewel de film aanvankelijk voor Prime Video gemaakt werd, lijkt er toch een bioscooprelease aan te komen. De kerstfilm heeft namelijk een flink kostenplaatje van maar liefst $250 miljoen dollar. De filmstudio zal er dus alles aan doen om de investering terug te willen verdienen.

Release
Aanvankelijk had de film een release moeten krijgen in December 2023, de releasedatum werd echter door de SAG-AFTRA stakingen van 2023 opgeschort. Gezien het een kerstfilm betreft, schoof de releasedatum daarbij direct een jaar op



Red One is vanaf 7 november te zien in de bioscoop. Naar verwachting zal de film rond de kerstdagen ook een release krijgen op Prime Video, hoewel dat compleet afhangt van het initiële succes bij de Box Office.

NieuwsFilm

meest populair