Misschien wel de beste cameo in 'Deadpool & Wolverine' zorgde voor behoorlijk ziektegeval

Misschien wel de beste cameo in 'Deadpool & Wolverine' zorgde voor behoorlijk ziektegeval

Deze geliefde acteur dook op in de blockbuster, maar dat was niet zonder problemen.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de cameo van een bekende actrice in Deadpool & Wolverine. Vandaag is een andere wereldberoemde acteur aan de beurt, die had genoten van zijn korte rol, maar hier wel ook ziek van werd. Opgelet: SPOILERS volgen!

Voordat Marvels nieuwste blockbuster uitkwam, kregen we al te horen dat de film bomvol cameo's zou zitten. Dit stelde zeker niet teleur. Hoewel de hoofdrollen zijn weggelegd voor Ryan Reynolds en Hugh Jackman, zitten er talloze andere sterren in de film.

Henry Cavill
Eentje hiervan is niemand minder dan Henry Cavill, voornamelijk bekend van zijn rol als Superman. Natuurlijk gaat het hier om een Marvel-film, dus kon hij niet deze geliefde superheld neerzetten, maar zien we hem als een multiverse-variatie van Wolverine.

Regisseur Shawn Levy zegt dat de acteur geen seconde twijfelde: "Toen wij hem vroegen voor 'Cavillrine' zei hij meteen ja. Hij had er meteen zin in en ik vond het geweldig om met hem te kunnen samenwerken. Ik ben een grote fan van Henry en hem de switch kunnen laten maken van DC naar Marvel is ook heel gaaf!"

Ziek
Wel was er een probleem: hoewel Cavill maar een korte scène in de blockbuster heeft, duurde de opnames wel een dag. Hij liep dan ook in Wolverine-style de hele tijd met een sigaar rond. Hiervan werd hij ziek.



Zo vervolgt Levy: "Hij had die brandende sigaar de hele dag in zijn mond. Ik weet dat ik de volgende dag kreeg te horen dat hij behoorlijk ziek was, aangezien hij 8 uur non stop had zitten roken. Hij klaagde echter niet een enkele keer!"

NieuwsFilm

meest populair