Verrassend teleurstellende update over 'Shang-Chi 2' van Awkwafina

Verrassend teleurstellende update over 'Shang-Chi 2' van Awkwafina

Fans wachten al lang op een vervolg van de Marvel-film uit 2021.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings was een groot succes bij het Marvel-publiek. Fans van het Marvel Cinematic Universe wachten dan ook al jaren op nieuws over een eventueel vervolg.

Maar hoewel we weten dat de studio plannen heeft, is het ijzig stil gebleven rond Shang-Chi 2. Ster Simu Liu is sinds 2021 niet meer in het MCU verschenen, en bij de recente aankondigingen op San Diego Comic-Con werd er niets over gezegd.

Awkwafina
Nu komt Awkwafina met meer teleurstellend nieuws. De actrice, die Katy speelde in de film, werd tijdens een interview gevraagd of ze iets gehoord heeft over de vervolgfilm.

"Dat heb ik niet," kwam het antwoord. "Ik heb [niets gehoord], maar die aankondigingen bij Comic-Con waren wel spannend." Hiermee verwijst ze onder andere naar de volgende twee Avengers-films.

Avengers
Het zou kunnen dat we Shang-Chi pas weer zien in die Avengers-films. Destin Daniel Cretton, de regisseur van Shang-Chi, zou eerst de eerstvolgende Avengers regisseren. Hij werkt nu aan een Wonder Man-serie voor Disney+.



NieuwsFilm