Komt er een director's cut van 'Deadpool & Wolverine' met Ghost Rider?

Komt er een director's cut van 'Deadpool & Wolverine' met Ghost Rider?

Ster Ryan Reynolds en regisseur Shawn Levy praten over de mogelijkheden wanneer de film op streamingdiensten verschijnt.

Marvel-fans zijn laaiend enthousiast over Deadpool & Wolverine. Vanzelfsprekend willen ze meer. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat we een director's cut te zien krijgen?

Volgens regisseur Shawn Levy is die kans klein. "[De bioscoopversie] is de versie die we wilden," aldus Levy. "Er komt geen langere versie."

Nicolas Cage
"Maar er zijn wel een handvol deleted scenes," belooft de regisseur. "Die zullen [we uitbrengen], evenals commentaar van Ryan [Reynolds] en mij en een echt goede gag reel."

Op de vraag of die deleted scenes een cameo zouden bevatten van Nicolas Cage als Ghost Rider, antwoordt Reynolds met een stellige "Nee." Er bestonden al lang geruchten dat Cage zijn rol uit 2007 opnieuw zou vervullen in de film.

Deadpool & Wolverine
Intussen doet Deadpool & Wolverine het fantastisch aan de kassa's. Verwacht wordt dat de film in de komende dagen voorbij de 1 miljard dollar opbrengst zal steken, na slechts twee weken in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair