Hollywoodster Jenna Ortega te zien in de nieuwe film van J.J. Abrams

Hollywoodster Jenna Ortega te zien in de nieuwe film van J.J. Abrams

De actrice zal naar verluidt naast Glen Powell de hoofdrol spelen en de twee zijn in gesprek met Warner Bros. om het nieuws officieel te maken.

Scream-actrice Jenna Ortega zal naar verluidt de hoofdrol spelen in de nog titelloze film van J.J. Abrams.

Volgens Deadline zal de ster acteren tegenover Glen Powell, en zijn de twee in gesprek met Warner Bros. om het nieuws officieel te maken.

Een druk schema
Jenna Ortega is momenteel erg druk met het promoten van Tim Burtons Beetlejuice, Beetlejuice en het tweede seizoen van de Netflix-serie Wednesday.

Ook heeft de actrice onlangs de opnames afgerond van A24's Death of a Unicorn en Klara and the Sun.

Geen tijdreisfilm
Over Ortega's mogelijke nieuwe project, de film van Abrams, is nog niet veel bekendgemaakt. Wat we wel weten over de nu-nog-titelloze film is dat het geen tijdreisfilm is (zoals eerder werd gespeculeerd).




Daarnaast weten we dat Abrams zowel het script schrijft als de regie op zich neemt. Het project wordt ook geproduceerd door Abrams en zijn productiebedrijf, Bad Robot.

Het titelloze project
Dit titelloze project markeert Abrams' eerste speelfilm als regisseur sinds Star Wars: The Rise of Skywalker uit 2019 en zijn eerste originele speelfilm sinds Super 8 uit 2011.

Bad Robot en Warner Bros. hebben niet gereageerd op het verzoek van Deadline om commentaar op het projectnieuws te geven.

NieuwsFilm