Deze Daredevil-cameo in 'Deadpool & Wolverine' heeft iedereen gemist

Deze Daredevil-cameo in 'Deadpool & Wolverine' heeft iedereen gemist

De nieuwe Marvel-film zit vol met cameo's uit eerdere superheldenfilms.

Deadpool & Wolverine zit vol met cameo's. De Marvel-film wordt beschreven als een eerbetoon aan de superheldenfilms van 20th Century Fox, en dat is terug te zien in de acteurs die in de film verschijnen.

Maar niet alle cameo's zijn even duidelijk. Er zit namelijk zeker één cameo in de film die nog niemand heeft opgemerkt. Die verwijst terug naar de Daredevil-film uit 2003 met Ben Affleck.

LET OP: dit artikel bevat spoilers voor Deadpool & Wolverine!


Slechterik
Een van de slechteriken in Daredevil was Bullseye, gespeeld door Colin Farrell. Farrell keert zelf niet terug voor de nieuwe film, maar zijn personage wel: Bullseye is te zien in het leger dat Cassandra Nova heeft verzameld in de Void. Hij wordt in dit geval gespeeld door Curtis Small.

Dit maakt dat er twee Daredevil-cameo's in de film zitten. De andere is Elektra, gespeeld door Jennifer Garner. Zij keerde wel terug voor de nieuwe film, en haar dialoog bevat een verwijzing naar Daredevil zelf.

Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine werd geregisseerd door Shawn Levy met Ryan Reynolds en Hugh Jackman in de hoofdrollen. De film is nu te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair