Katja Schuurman verklapt wat ze tijdens haar vakantie het liefst doet: "Precies waar ik wil zijn"

Katja Schuurman verklapt wat ze tijdens haar vakantie het liefst doet: "Precies waar ik wil zijn"

Katja gaat op vakantie en neemt mee: boeken, yogamatje, opschrijfboekjes, een bikini, slippers en jurkjes.

De zomervakantie is al even onderweg en ook een groot deel van bekend Nederland gaat op vakantie. Onze favoriet Katja Schuurman zegt alleen op reis te gaan en verklapte op Instagram wat ze tijdens de twee weken gaat doen.

"Twee weken op reis in m'n eentje; dat is lang geleden! Ik heb 1,5 meter aan boeken mee, mijn yogamatje, opschrijfboekjes, een bikini, slippers en wat jurkjes," start ze haar post. Katja gaat naar Sri Lanka op vakantie, twee weken lang.

Zon, zee en... slapen
Je zou denken dat ze heerlijk van het mooie weer gaat genieten, lekker de zee in. Bootje varen, de omgeving verkennen. Ze gaat dit ongetwijfeld ook doen, want Katja lijkt niet het type dat een hele dag aan het strand ligt te bakken. Toch zal ze veel van haar tijd liggend doorbrengen.

"En mijn eigen kussen, want mijn grootste verlangen op dit specifieke moment is... Slapen!" geeft ze toe in haar post die ondertussen is geliket door ruim drieduizend volgers. "Heerlijk om een stap te zetten en absoluut niet te weten waar ik uit ga komen. Al vermoed ik ergens wat dieper en rustiger in mijn lijf en hoofd.. En dat is precies waar ik wil zijn!"

Bioscoop
Fans van Katja kunnen haar binnenkort weer in de bioscoop zien. Ze speelt namelijk de hoofdrol in de film De Mannenmaker met ook Leo Alkemade. Vanaf 17 oktober draait de komedie in de Nederlandse bioscopen.

Bij de post plaatst Katja ook een foto van een fotoshoot aan vermoedelijk het Nederlandse strand. Bekijk de foto op haar Instagram. Komende periode kunnen we vast wat vakantiekiekjes vanaf Sri Lanka verwachten.

NieuwsFilm

meest populair