Josh Hartnett over zijn rol in 'Trap': Deze mensen vormden zijn grootste inspiratiebron

Josh Hartnett over zijn rol in 'Trap': Deze mensen vormden zijn grootste inspiratiebron

"Ik heb dit soort mensen ontmoet," vertelt de acteur nadat hij uitlegt waarom deze mensen zo'n goede inspiratiebron zijn.

In M. Night Shyamalans nieuwste thriller bezoeken vader Cooper en zijn dochter een concert en komen ze erachter dat er een undercoveroperatie van de FBI gaande is in het stadion.

Let op: Hoewel in de rest van het artikel alleen maar informatie wordt besproken die officieel is onthuld in promotiemateriaal en beeldmateriaal, kunnen bepaalde dingen geïnterpreteerd worden als SPOILERS.

Mensen aan de top
De undercoveroperatie in Trap is opgezet in de hoop 'The Butcher', ofwel Cooper, gespeeld door Josh Hartnett te arresteren. Hartnett onthulde aan Entertainment Weekly hoe hij in de huid kroop van zijn psychopathische personage.

Hij vertelde: "Er zijn veel CEO's, politici, mensen in de filmbranche en mensen die aan de top staan die het niet erg vinden om vreselijke dingen te doen om hun doel te bereiken."

Een psychopaat
"En als je geen empathie hebt, is dat een duidelijk teken dat je een psychopaat bent," aldus de acteur.


"Of je nu mensen vermoordt of niet, ik heb dit soort mensen ontmoet, dus het was makkelijk om hier een stapje bovenop te doen," legt Hartnett uit.

In de val
Trap met Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Alison Pill en anderen is vanaf nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair