Emotionele Celine Dion over haar 'Stiff Person Syndrome'

Emotionele Celine Dion over haar 'Stiff Person Syndrome'

Céline Dion deelt haar strijd met Stiff Person Syndrome in indrukwekkende documentaire.

Celine Dion is terug van weg geweest. De zangeres schitterde bij de Olympische spelen. Opvallend was dat veel bekende presentatoren en sterren het emotioneel aanschouwden.

Céline Dion heeft het namelijk moeilijk gehad - en dat is nog zacht uitgedrukt. De zangeres van My Heart Will Go On die zij voor de soundtrack van Titanic aanleverde lijdt aan het Stiff Person Syndrome.

Ongemakkelijke aandoening
Het is een zeldzame ziekte die effect heeft op spieren en zenuwen. Bij Celine Dion bleken de stembanden en longen samen te knijpen waardoor ze niet kon zingen zoals we van haar gewend zijn. In haar documentaire I am Céline Dion zijn schrijnende, ongemakkelijke worstelingen te zien op weg naar haar herstel.

Want één ding wist ze al die tijd: Ze moest beter worden, voor haarzelf, haar kinderen en haar fans. Dus straalde ze in Parijs bij de openingsceremonie en straalden veel mensen met haar mee.

Veel steun van kijkers
Hier in het artikel van r/nextfuckinglevel op Reddit kreeg ze veel steunbetuigingen van volgers. Een reactie vertelde dat door haar openheid de medicijnen van zijn vader nu wel vergoed worden. Een mooie opsteker voor het doen van haar verhaal!



NieuwsFilm

meest populair