Wesley Snipes pakt record waarvan iedereen dacht dat dit naar Hugh Jackman zou gaan

Wesley Snipes pakt record waarvan iedereen dacht dat dit naar Hugh Jackman zou gaan

Hij wordt toegevoegd aan het 'Guinnessboek of Records' dankzij een recente cameo...

Deadpool & Wolverine draait nu anderhalve week in de bioscoop, wat betekent dat vrijwel iedereen op het internet op de hoogte is van de reeks cameo's. Mocht je hem echter nog steeds niet gezien hebben, dan raden we uiteraard aan dit artikel even te bewaren voor later.

Van de vele bekende gezichten die in de Marvel-film opdoken, was een van de grootste verrassingen toch wel Wesley Snipes als Blade. De acteur speelde het personage voor het eerst in Blade (1998) voordat hij weer terugkeerde naar de rol in Blade II (2002) en Blade: Trinity (2004).

Charles Xavier overtroffen
Dankzij zijn terugkeer in Deadpool & Wolverine versloeg Snipes zojuist Hugh Jackman's Wolverine en behaalde het Guinness World Record voor de langste run als Marvel-held. Het record stond op naam van Patrick Stewart die voor het eerst Professor X speelde in X-Men (2000) en voor het laatst in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022).

Jackman's eerste optreden als Wolverine was ook in X-Men (2000) en zijn terugkeer in Deadpool & Wolverine zorgde ervoor dat velen dachten dat hij de nieuwe recordkampioen zou worden. Echter, Snipes zijn optreden geeft hem twee jaar voorsprong. Jackman is natuurlijk in meer titels verschenen, maar de statistieken gaan over jaren, niet over schermtijd.

Ook Otto Octavius overtroffen
Daarnaast pakte Snipes nog het record voor de langste kloof tussen verschijningen in Marvel-films, namelijk bijna 20 jaar. Dat stond eerder op naam van Alfred Molina en zijn kloof van 17 jaar tussen het spelen van Doc Ock in Spider-Man 2 (2004) en Spider-Man: No Way Home (2021).



NieuwsFilm

meest populair