Brie Larson over terugkeer Robert Downey Jr. én haar eigen Captain Marvel

Brie Larson over terugkeer Robert Downey Jr. én haar eigen Captain Marvel

De actrice blikt ook terug op het floppen van 'The Marvels'.

Toen vorig weekend werd aangekondigd dat Robert Downey Jr. terug zou keren naar het Marvel Cinematic Universe als Doctor Doom, was het internet in rep en roer. Veel fans waren geschokt en in de war.

Zo ook Brie Larson. De Captain Marvel-actrice zei dat ze geen idee had dat dit nieuws eraan zou komen. "Ik was diezelfde dag nog met Kevin Feige (...) en hij zei er niks van!"

The Marvels
Larson onthulde ook hoe ze zich nu voelt over The Marvels. Die film was vorig jaar de grootste flop van het MCU, maar voor Larson voelt de aanpak nog steeds "juist".

"Ik vond het zo leuk om met die dames samen te zijn en ik denk dat het sentiment ervan zo goed bij me past, (...) namelijk dat er niet één superheld is die ons kan redden," aldus de actrice. "We moeten allemaal samenkomen."

Toekomst
Over de toekomst van haar personage zegt Larson het volgende: "Er zijn dingen die ik wel weet, maar die ik je niet kan vertellen." Verwacht wordt dat ze in de volgende Avengers-films verschijnt, maar daar wil ze dus niks over kwijt.


Intussen kun je The Marvels terugkijken via Disney+. Die film brengt Larsons Captain Marvel samen met Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Ms. Marvel (Imman Vellani) in een intergalactisch spektakel.

NieuwsFilm

meest populair