The Winter Soldier ondergaat grote verandering in zijn volgende Marvel-film

The Winter Soldier ondergaat grote verandering in zijn volgende Marvel-film

Plus, qua look gaat hij terug naar hoe hij was in de 'Captain America'-films.

Tijdens San Diego Comic-Con werden de eerste beelden getoond van Thunderbolts*, de nieuwe film van Marvel met een focus op slechteriken in plaats van de typische helden.

Die slechteriken zijn Yelena Belova (Florence Pugh), Red Guardian (David Harbour), Taskmaster (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen), U.S. Agent (Wyatt Russell) en Bucky Barnes van Sebastian Stan.

Congres
Van die laatste weten we nu dat hij een heel andere rol gaat vervullen dan we van hem gewend zijn. Russell onthulde namelijk in een interview dat het personage "lid van het [Amerikaanse] congres" is.

Dat is opvallend voor iemand die jarenlang als huurmoordenaar werkte voor de vijanden van Amerika. Maar het verklaart wel waarom hij lid is geworden van de Thunderbolts: dat team lijkt verbonden te zijn aan de overheid via Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus).

Ander haar
Verder lijkt het erop dat Bucky weer lang haar zal dragen in de film. Dat zeggen mensen die de beelden gezien hebben. Bucky had langer haar in de laatste Captain America-films, maar hij knipte het eraf voor The Falcon and the Winter Soldier.



Thunderbolts* wordt geregisseerd door Jake Schreier en is de eerstvolgende Marvel-film na Captain America: Brave New World. De film komt in mei volgend jaar naar de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair