In 'Thunderbolts*' ontmoeten we de anti-Avengers: "we zijn niet de goeieriken"

In 'Thunderbolts*' ontmoeten we de anti-Avengers: "we zijn niet de goeieriken"

De eerste beelden van de film werden getoond tijdens San Diego Comic-Con.

In mei volgend jaar verschijnt Thunderbolts*, de MCU-teamup tussen verschillende slechteriken, eindelijk in de bioscoop.

Tijdens het Marvel-panel op San Diego Comic-Con werden de eerste beelden van de film aan het publiek getoond, met de waarschuwing: "Wees voorzichtig met wie je verzamelt."

Anti-Avengers
De cast van de film hintte ernaar dat het team gezien wordt als de anti-Avengers. "We zijn niet de goeieriken," aldus David Harbour die Red Guardian speelt in de film. "We zijn niet capabel."

Hij ging verder: "[We zijn] niet verantwoordelijk, zoals Captain America. We komen niet op tijd. Stiptheid is niet onze sterkste kant. (...) We zijn een compleet nieuw soort held."

Cast
De Thunderbolts bestaan uit Red Guardian (Harbour), de Winter Soldier (Sebastian Stan), Yelena Belova (Florence Pugh), U.S. Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), en Ghost (Hannah John-Kamen).


De film wordt geregisseerd door Jake Schreier (Paper Towns) en is gepland voor een bioscooprelease op 5 mei 2025. De trailer staat nog niet online, maar wellicht komt daar snel verandering in.

NieuwsFilm