Tom Cruise maakt opwachting tijdens Olympische Spelen met enorme stunt

Tom Cruise maakt opwachting tijdens Olympische Spelen met enorme stunt

Tom Cruise zal naar verluidt een spectaculaire stunt uitvoeren tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen.

Van de week juichte Tom Cruise de damesgymnasten toe bij de Olympische spelen. Het ziet ernaar uit dat kijkers hem eerdaags toe mogen juichen.

Naar verluidt zal Tom Cruise een enorme stunt uithalen bij de eindceremonie. Die sluiting staat gepland op 11 augustus in Parijs. Daar zal de Olympische vlag worden overgedragen aan Los Angeles.

Beroemd Hollywood
Deze stad mag de volgende Olympische spelen in 2028 organiseren - en aangezien Los Angeles beroemd is vanwege Hollywood leek het toepasselijk om alvast wat Hollywood-sterren klaar te hebben staan.

Het gerucht wordt niet ontkracht noch bevestigd, maar het is niet de eerste keer dat TMZ het juist heeft. In de onderstaande TikTok-video leggen ze uit dat Tom Cruise eerder dit jaar gespot werd bij de beroemde Hollywood-letters. Er vloog een helikopter boven en Tom was de plek aan het doornemen met zijn stuntteam.

Beroemd stuntteam
De verwachting is dat de ster uit de Mission Impossible-reeks laat zien dat hij nog steeds uit een helikopter kan springen - nu boven Hollywood. Maar de eindceremonie is afhankelijk van meer dan alleen de ster en zijn team, dus wordt het toch een kwestie van afwachten.

@tmz

#TomCruise is preparing an EPIC stunt to close out the Paris #Olympics, and the cast of #TMZonTV break down all we know so far ?

? original sound - TMZ


NieuwsFilm