Denzel Washington over 'Gladiator 2': "De grootste film van mijn carrière"

Denzel Washington over 'Gladiator 2': "De grootste film van mijn carrière"

De acteur is uitermate positief over zijn nieuwe blockbuster en prijst deze de hemel in.

Denzel Washington heeft al heel wat geweldige films gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan American Gangster, Man on Fire en Training Day. Voor laatstgenoemde won hij zelfs een Oscar. Volgens de acteur zelf moet zijn 'grootste film' nog uitkomen.

Washington wist een van de hoofdrollen te bemachtigen in het Gladiator-vervolg van Ridley Scott, genaamd Gladiator 2. Hierin zal hij te zien zijn als de geheimzinnige Macrinus, die aan wapenhandel doet.

Groots
Tijdens een recent interview zegt de geliefde acteur: "Dit is volgens mij de grootste film waar ik ooit aan heb meegewerkt. Ze hebben het hele Colosseum opnieuw opgebouwd! Het is een knettergekke rit en een groot spektakel".

"Overal waar je kijkt: je hebt echt het gevoel dat je je in het oude Rome bevindt. Dat vind ik echt geweldig!" Mooie woorden van Washington, die natuurlijk de blockbuster in het zonnetje moet zetten, maar wel ook bekend staat als een eerlijk en oprecht iemand en dit dus ook wel echt zal menen.

Kritiek
Nog niet zo heel lang geleden werden we getrakteerd op de eerste officiële trailer van Gladiator 2, maar deze werd verre van goed onthaald. Vooral de muziekkeuze kon fans niet bevallen. Meer daarover lees je hier.



NieuwsFilm

meest populair