Emma Watson weigerde deze controversiële scène op te nemen in 'This is the End'

Emma Watson weigerde deze controversiële scène op te nemen in 'This is the End'

De actrice vond een scène te ver gaan en liet het project vervolgens achter zich.

Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat acteurs een scène opnemen maar hier niet echt een fan van zijn. Sommige filmsterren stoppen zelfs al van tevoren, wanneer hen iets te ver gaat. Hier hoort ook Emma Watson bij.

Watson werd wereldberoemd door haar optreden in de uiterst populaire Harry Potter-franchise. Vanaf dit moment had zij de rollen voor het oprapen. Zo wist ze wederom hoge ogen te gooien in Beauty and the Beast en Little Women, maar een project stond haar wel behoorlijk tegen.

Problemen
De actrice dook op in This is the End, een apocalyptische komedie van Seth Rogen en Evan Goldberg. Het verhaal gaat over een groep acteurs, die allemaal terechtkomen in het huis van James Franco gedurende het einde van de wereld.

De cast bestaat uit veel bekende acteurs, zoals o.a. Jonah Hill, Rihanna en Paul Rudd. Ook Watson duikt in de film op, maar de actrice besloot de filmset te verlaten. De reden hiervoor? Zij was geen fan van bepaalde onsmakelijke grappen.

Scène
Het gaat hier om een moment waarin Channing Tatum een halsband omheeft, aangezien hij een slaaf is van een groep kannibalen, die geleid worden door Danny McBride. Watson vond dit te ver gaan en besloot het enkel en alleen bij haar onderstaande cameo te laten.


Rogen had er begrip voor en zegt dat ze nog steeds bevriend zijn: "Er zijn totaal geen 'hard feelings' tussen ons. Ze kwam de volgende dag terug om afscheid te nemen en hielp ons zelfs nog mee de film te promoten. En uiteindelijk had ze denk ik zelfs gelijk en is de film daardoor veel grappiger."

Ook interessant
Morgan Freeman weigerde deze scène op te nemen in zijn beste film
Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat acteurs een scène opnemen maar hier niet echt een fan van zijn. Sommige filmsterren uiten dan hun ongenoegen tegenover...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair