Zendaya zat jarenlang achter deze rol aan: "Het pakte niet uit zoals gehoopt"

Zendaya zat jarenlang achter deze rol aan: "Het pakte niet uit zoals gehoopt"

De actrice kreeg hierdoor wel een andere grote rol te pakken dus uiteindelijk pakte het goed uit.

Zendaya is pas 27 jaar oud, maar nu al niet meer de filmwereld uit te denken. De actrice wist al op jonge leeftijd hoge ogen te gooien in diverse blockbusters, maar een rol liep ze meerdere malen mis.

De actrice, eveneens actief als model, bekend van films als Dune: Part Two en Challengers, brak door dankzij Disney series als Shake It Up en K.C. Undercover. Zendaya had vervolgens haar zinnen gezet op een andere rol bij 'Het Huis van de Muis'.

Franchise
Wat blijkt, Zendaya wilde maar wat graag meedoen aan de Descendants-franchise, maar hier kwam het nooit van. Cornelie Frame, de voormalige vice presidente van het casting and talent relations van Disney Channel, liet zich erover uit tijdens een recent interview.

"Zendaya heeft vele keren auditie gedaan voor de 'Descendants'. Je merkte dat ze het heel graag wilde, want ze bleef het maar proberen. Ze zat lange tijd achter de rol aan, maar het pakte gewoon nooit zo uit als gehoopt".

Iets anders
Frame vervolgt: "Uiteindelijk was het misschien een geluk bij een ongeluk. Als ik erover nadenk, denk ik dat als zij in 'Descendants' te zien zou zijn geweest ze dan niet had mee kunnen doen aan 'Spider-Man'. Alles gebeurt voor een reden en zij wist een andere fantastische rol te strikken".




NieuwsFilm

meest populair