Kevin Smith onthult titel en verhaal voor 'Jay & Silent Bob 3'

Kevin Smith onthult titel en verhaal voor 'Jay & Silent Bob 3'

De regisseur laat het stonerduo het opnemen tegen copycats in een buitenwijk van hun woonplaats...

Maanden nadat hij voor het eerst de plannen onthulde voor een derde 'Jay & Silent Bob'-film, deelde Kevin Smith op de SDCC mee dat het volgende deel Jay & Silent Bob: Store Wars gaat heten.

De titel en het verhaal waren voor sommigen nog onbekend, hoewel Smith de afgelopen tijd hier en daar wat heeft laten vallen. Dit weekend debuteerde de trailer voor The 4:30 Movie, zijn nieuwste zónder Jay en Silent Bob.

Plot
Deze keer duidelijk gebaseerd op de 'Star Wars'-titel zullen Jay (Jason Mewes) en Silent Bob (Smith) een marihuanadispensary runnen in de oude RST videowinkel. Wanneer er ergens anders in de stad een concurrerende apotheek opent, loopt het al snel uit de hand.

Nog geen woord over wanneer of waar de opnames precies gaan plaatsvinden, behalve dat dit "later dit jaar" zal gebeuren op vaste favoriete locaties van Smith, zoals New Jersey, Los Angeles en Louisiana.

Historie
Jay en Silent Bob verschenen voor het eerst in Clerks (1994) wat betekent dat ze dit jaar hun 30-jarig jubileum vieren. Inmiddels hebben ze 8 filmtitels op hun naam staan, een televisieserie, stripboeken en videogames.



NieuwsFilm

meest populair