'John Wick'-bedenker werkt aan film over "priester die bad guys afknalt"

'John Wick'-bedenker werkt aan film over "priester die bad guys afknalt"

Na John Wick en Nobody opnieuw een grote actie-franchise voor Derek Kolstad?

Derek Kolstad staat als schrijver vooral bekend om zijn creaties John Wick en Nobody, twee keiharde actie-franchises die enorm populair zijn. Nu komt daar mogelijk nog een titel bij.

Het gaat om een verfilming van de gewelddadige comic-reeks Ordained. Kolstad zal het script schrijven van het project, waar nog geen regisseur aan is verbonden.

Laatste rituelen
Het verhaal van Ordained gaat over een priester die de laatste rituelen uitvoert bij mensen die op sterven liggen in een ziekenhuis.

Op een dag biecht een stervende patiënt op dat hij het hoofd van de Ierse maffia is en onthult hij zijn meest duistere geheimen aan de priester.

Met deze priester wil je niet sollen
De maffiabaas herstelt echter op wonderbaarlijke wijze, waarop hij zijn mannen de opdracht geeft om de priester te doden.



Ze weten echter niet dat dit niet zomaar een priester is; de goede man was in een eerder verleden namelijk een Navy SEAL die god vond in het heetst van de strijd.

Film of serie?
Dinesh Shamdasani en Benjamin Simpson zullen de verfilming produceren. Robert Venditti, Raul Allén en Antonio del Hoya waren verantwoordelijk voor de comic van uitgever Bad Ideas.



Het is overigens nog onduidelijk of Ordained een film of een serie moet worden.

NieuwsFilm

meest populair