'Catwoman'-actrice Halle Berry oogt ondeugend en duikt met eigen katten het bed in: "meow!"

'Catwoman'-actrice Halle Berry oogt ondeugend en duikt met eigen katten het bed in: "meow!"

Halle Berry viert 20 jaar Catwoman met gedurfde Instagram-foto's en vertederende kattenverhalen.

Halle Berry heeft een aantal spraakmakende rollen op haar naam staan. Daar horen films als The Flintstones, X-Men, Monster's Ball en Catwoman onder.

Die superheldenrol zat haar als gegoten - net als haar pak. Mensen hadden bakken met kritiek op de verfilming van Catwoman, maar feit is dat Halle het een geweldige rol vond. Met haar slanke verschijning zette zij een soepele held neer.

Iconisch personage
Op haar Instagram plaatste ze onlangs een reeks foto's die haar rol doen verbleken. Gehuld in slechts een pikant slipje en een masker poseerde ze met twee katten voor haar borsten. Halle had geen make-up op, maar dat had de schoonheid ook niet nodig.

Ze schreef hier bij het Instagram-bericht: "En nog steeds ... meow! Het is vandaag 20 jaar geleden dat ik dit iconische personage tot leven mocht brengen. Ze zal altijd dicht bij mijn hart blijven en ik zal altijd Patience Philips, alias Catwoman blijven."

Zwarte katten
Halle oogde ronduit ondeugend en dook ook met haar katten haar bed in. Ze vervolgde met: "Toen deze zwarte schoonheden in mijn tuin verschenen op zoek naar hun moeder, hielp Jee ons met het redden. Voor altijd dankbaar!"



Ze kreeg hartjes van onder meer Susanna Hoffs, terwijl Julianne Moore toepasselijk grapte met "Hello Kitty". Chloe Bailey reageerde met Sooo hot en Saweetie schreef enthousiast "Meeeeeeooow". De enthousiaste reacties bij de trailer in de YouTube-video van Rotten Tomatoes zijn precies die waar Halle de filmrol voor aanpakte.

NieuwsFilm

meest populair