Netflix verwijderalarm: deze 3 topfilms staan nog maar enkele dagen online

Netflix verwijderalarm: deze 3 topfilms staan nog maar enkele dagen online

Er zit iets bij voor iedereen, maar lang wachten is niet mogelijk!

Netflix is dé grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Om ruimte te maken voor nieuwe films en series die ze elke maand toevoegen, moet Netflix helaas ook veel content verwijderen. Deze maand staat hier wel heel veel moois tussen.

Op dit moment zijn de Olympische Spelen natuurlijk gaande, maar mocht je geen grote sportfanaat zijn of gewoon even zin hebben in iets anders, moet je de onderstaande titels maar even voorrang geven. De volgende blockbusters staan namelijk nog maar enkele dagen op Netflix.

The Wolf of Wall Street
Martin Scorsese heeft natuurlijk al heel wat pareltjes geleverd. In 2013 was dat niet anders. De geliefde regisseur trakteerde ons toen op The Wolf of Wall Street, gebaseerd op de succesvolle autobiografie van Jordan Belfort.


We volgen het leven van Belfort (gespeeld door Leonardo DiCaprio), die een spectaculair succes maar ook een spectaculaire ondergang kent in Wall Street. Zijn flamboyante levensstijl en tumultueuze privé-leven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol, zorgt ervoor dat de 180 minuten lange film voorbij vliegt.

Moonrise Kingdom
Ook deze film werd extreem goed onthaald. Wes Anderson levert met Moonrise Kingdom een van zijn beste films, waarin twee kinderen in de jaren zestig op elkaar verliefd worden en besluiten er samen vandoor te gaan.


De 'machthebbenden' in hun dorp in New England krijgen hier notie van en gaan op zoek naar het tweetal. Edward Norton, een scout-leider, en Bruce Willis, de sheriff, maken beiden deel uit van het zoekteam. Frances McDormand is de moeder van het vermiste meisje, terwijl Bill Murray haar vader speelt.

Midsommar
In de ogen van veel filmfanaten een van de beste horrorfilms van de afgelopen jaren. Nadat regisseur Ari Aster hoge ogen wist te hooien met Hereditary toonde hij met Midsommar aan dat dit geen toevalstreffer was.


Het loopt niet goed tussen het jonge stel Dani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor) maar vanwege een tragische gebeurtenis binnen de familie blijven ze bij elkaar. Christian gaat met zijn vrienden naar een uniek eenmalig midzomers festival in een Zweeds afgelegen dorpje. Dani besluit mee te gaan, maar dit pakt heel anders uit dan verwacht...

Snel kijken
Alle drie deze films werden uitstekend onthaald. Mocht je interesse hebben in deze titels, wacht hier dan niet al te lang mee. Ze zijn namelijk nog maar beschikbaar tot en met 1 augustus!

NieuwsFilm

meest populair