Fraaie en fantasierijke trailer voor grote fantasyfilm 'Wicked' met Ariana Grande

Fraaie en fantasierijke trailer voor grote fantasyfilm 'Wicked' met Ariana Grande

Universal Pictures pakt uit met een minuutlange video gevuld met goed geknipte fragmenten.

De Olympische Spelen van 2024 zijn vandaag in Parijs van start gegaan. Sommige kijkers zitten aan de buis gekluisterd om de wedstrijden te bekijken, anderen zijn vooral benieuwd naar de nieuwe reclamespotjes.

De tweede categorie van kijkers had vandaag geluk. Universal heeft vandaag namelijk een nieuwe minuutlange Wicked Tv-spot uitgebracht.

Tik-tok
Het spotje is gemonteerd en geknipt op de beat van het tikken van een klok, wellicht is het tikken de 'Time Dragon Clock'.

En de korte video met wonderbaarlijke, kleurrijke fragmenten maakt ook duidelijk dat alles wat je ziet zich afspeelt"voordat Dorothy binnen kwam vallen"

Magische marketing
Het lijkt erop dat Universal Pictures vol inzet op magische marketing tijdens de Olympische Spelen. Hoofdrolspeelsters Cynthia Erivo en Ariana Grande, zijn ook in Parijs om Wicked te promoten.



Daarnaast reed gisteren de smaragdgroene CGI-trein, die te zien is in de trailer, onder de Eiffeltoren.

Een betoverende trein op de rails van Parijs
Het officiële Instagram-account van de film deelde een video van de trein met het onderschrift: "Eerste stop op weg naar Emerald City: de Olympische Spelen in Parijs!'




In de muzikale film maken we kennis met het nog onbekende verhaal van de Witches of Oz, gespeeld door Erivo als Elphaba en Grande als Glinda. De twee leren elkaar kennen als studenten aan de Shiz Universiteit in het magische Land van Oz en sluiten een onwaarschijnlijke maar innige vriendschap.

Verschillende paden
Na een ontmoeting met de Wizard of Oz wordt hun vriendschap op de proef gesteld en zullen ze heel verschillende paden bewandelen.

Door Glinda's verlangen naar populariteit zal ze bezwijken voor de verleidingen van de macht. Elphaba is juist vastberaden om trouw te blijven aan zichzelf en aan de mensen om haar heen, wat onverwachte en schokkende gevolgen zal hebben voor haar toekomst.

Bijzondere avonturen
Na hun bijzondere avonturen in Oz zullen ze uiteindelijk bekend komen te staan als Glinda de Good Witch en Wicked Witch of the West.

De heksen van Wicked, zingen zich vanaf 5 december luidkeels de bioscopen binnen.

NieuwsFilm

meest populair