3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Anyone But You (2023)
Regie: Will Gluck | Cast: Sydney Sweeney, Glen Powell, Dermot Mulroney, e.a. | Kijk direct
De knappe rechtenstudent Bea en charmante hunk Ben beleven een onvergetelijke onenightstand. Door een stom misverstand krijgen de twee daarna een bloedhekel aan elkaar. Ze willen elkaar nooit meer zien. Maar dan komen ze elkaar onverwachts weer tegen op een bruiloft en om dat feestje niet te verpesten, kunnen ze niets anders dan doen alsof ze een stel zijn.



American Made (2017)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a. | Kijk direct
Eind jaren zeventig. Barry Seal werkt als commercieel piloot maar snakt naar meer geld. Daarom smokkelt hij zo nu en dan Cubaanse sigaren naar de Verenigde Staten. Daarmee komt hij in beeld bij de CIA, die hem rekruteert. Ook drugsbaron Pablo Escobar wil dat Seal voor hem gaat werken. Zo belandt de piloot in een gevaarlijk dubbelspel dat gedoemd is te mislukken.



Ex Machina (2014)
Regie: Alex Garland | Cast: Alicia Vikander, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, e.a. | Kijk direct
Caleb is een jonge, verlegen programmeur binnen een groot internetbedrijf. Hij wordt door zijn excentrieke baas Nathan uitgenodigd om in diens afgelegen villa mee te werken aan een experiment. Caleb wordt uitgedaagd om de eerste robot met bovenmenselijke intelligentie te onderwerpen. Deze krijgt de naam Ava. Wat een test is voor Caleb en Nathan, is voor Ava een strijd om te overleven.



NieuwsFilm

meest populair