Eerste reacties 'Speak No Evil': compleet gestoord of compleet onnodig?

Eerste reacties 'Speak No Evil': compleet gestoord of compleet onnodig?

De Deense variant verscheen pas 2 jaar geleden maar nu is alweer de Amerikaanse versie aan de beurt.

Begin dit jaar kregen we te horen dat de geliefde horrorstudio Blumhouse met een remake bezig was van Speak No Evil. Deze komt over niet al te lang uit, waardoor de eerste recensies nu op het internet te vinden zijn. De vraag is nu: wordt deze goed onthaald of is deze remake overbodig?

Het is pas twee jaar geleden dat de originele en Deense Speak No Evil uitkwam. Hierin zet een krankzinnig Nederlands stel het leven van een onschuldig Deens stel compleet op zijn kop. De Amerikanen willen echter natuurlijk ook hun eigen versie.

Verhaal
In de remake, gemaakt door regisseur James Watkins, komt een Amerikaanse familie tijdens hun vakantie een andere Amerikaans gezin tegen. Het laatstgenoemde gezin nodigt hun landgenoten uit om een vakantie door te brengen in hun villa op het platteland.

Zij gaan op dit aanbod in, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen. Wat oorspronkelijk leek te gaan om een droomvakantie, draait al snel uit tot een heuse nachtmerrie waaruit ze maar moeilijk kunnen ontsnappen...

Eerste reacties
Enkele gelukkige toeschouwers hebben de nieuwe Speak No Evil al gezien tijdens de San Diego Comic Con, en zo te horen doet de remake niet onder van het origineel.

De aanwezige filmcritici waren aangenaam verrast en prijzen voornamelijk het acteerwerk van hoofdrolspeler James McAvoy. Bekijk een handjevol reacties hieronder.









NieuwsFilm