Volgende maand komt Netflix met een blockbuster die iedereen omver moet blazen

Volgende maand komt Netflix met een blockbuster die iedereen omver moet blazen

De volgende grote Netflix Original staat in augustus op de planning: The Union.

Netflix zet bijna iedere maand een grote eigen Original online. Volgende maand is dat de actiekomedie The Union van de relatief onbekende regisseur Julian Farino, die je mogelijk kent van de series Entourage en Ballers.

Met sterren als Mark Wahlberg en Halle Berry zal The Union ongetwijfeld weer vele miljoenen hebben gekost. En als je onderstaande trailer bekijkt, dan wordt ook duidelijk dat de film behoorlijk wat actie gaat laten zien.

The Union
In The Union verandert de bouwvakker Mike (Wahlberg) uit New Jersey in een spion in opleiding wanneer zijn vroegere vriendin Roxanne (Berry) hem rekruteert voor een geheime missie.

Naast Wahlberg en Berry zijn er ook belangrijke bijrollen voor bekende Hollywood-namen zoals Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alice Lee, Jackie Earle Haley en J. K. Simmons.

Augustus
Op 16 augustus zet Netflix The Union, met een speelduur van 133 minuten, online. Je kunt hier alvast een herinnering aanzetten.


Ook interessant
Stevige en angstaanjagende scifi-horrorhit uit 2023 laat Netflix-kijkers flink sidderen: 93 procent op Rotten Tomatoes
Er zijn al heel wat poppen verschenen in horrorfilms. Denk maar aan Chucky uit Child's Play, Annabelle uit The Conjuring en Billy uit Saw. In 2023 kwam daar... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair