'Hellboy: The Crooked Man' verschijnt razendsnel in de bioscoop

'Hellboy: The Crooked Man' verschijnt razendsnel in de bioscoop

Een releasedatum voor de film moet nog officieel worden aangekondigd, hoewel filmmaker Brian Taylor wel een algemeen idee heeft van wanneer de film uitkomt

Ondanks dat de officiële releasedatum van Hellboy: The Crooked Man nog niet is aangekondigd, heeft regisseur Brian Taylor wel een algemeen idee van wanneer de film uitkomt.

Tijdens San Diego Comic Con vertelde Taylor aan Comicbook een verrassend snelle releasedatum. "September, denk ik. Ik heb geen exacte datum."

Waar en wanneer?
Vanavond staat er op SDCC een first-look panel gepland voor de film, wellicht wordt hier een officiële releasedatum bekendgemaakt.

Ook is er een mogelijkheid dat fans tijdens het panel te horen krijgen waar we de film over twee maanden kunnen zien: online om te streamen of in de bioscoop.

De meesten noemden hem, de Crooked Man
Hellboy: The Crooked Man gaat volgens de synopsis op IMDb over "Hellboy (Jack Kesy) en een beginnende BPRD-agente (Adeline Rudolph) die stranden in de jaren 50 in het landelijke Appalachia."



In het landelijke Appalachia ontdekt het duo een kleine gemeenschap die wordt geteisterd door heksen, onder leiding van de Crooked Man (Martin Bassindale).

NieuwsFilm