Hellboy is terug in grimmige eerste trailer van nieuwe film 'The Crooked Man'

Hellboy is terug in grimmige eerste trailer van nieuwe film 'The Crooked Man'

Na Ron Perlman en David Harbour neemt nu Jack Kesy de rol van Hellboy op zich.

Entertainment Weekly heeft zojuist de eerste teaser trailer van Hellboy: The Crooked Man onthuld. Na de gefaalde reboot uit 2019 biedt The Crooked Man een frisse nieuwe invalshoek voor het geliefde personage.

Deze nieuwe Hellboy-film met Jack Kesy legt, in tegenstelling tot de voorgaande films, duidelijk de nadruk op de horror-elementen.

Verhaal
Hellboy: The Crooked Man is gebaseerd op de gelijknamige stripboekminiserie van Mike Mignola en kunstenaar Richard Corben. Het speelt zich af in de jaren vijftig en volgt o.a. beginnend agent van de BPRD (het Bureau of Paranormal Research and Defense) Bobbie Jo Song (Adeline Rudolph).

Ze werkt samen met niemand minder dan Hellboy om de inwoners van Appalachia te beschermen tegen de griezelige Crooked Man, die zielen verzamelt voor de duivel.

Cast en crew
De film is geregisseerd door Brian Taylor, die vooral bekend staat om zijn Crank-films met Jason Statham en de serie Happy!. Naast Kesy en Rudolph zien we ook Joseph Marcell als Reverend Watts, Jefferson White als Tom Ferrell en Martin Bassindale als The Crooked Man.


Hellboy: The Crooked Man moet dit jaar nog in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair