Olivia Wilde over haar beroemde naaktscène: "Ik kijk dit moment nog wel vaker terug"

Olivia Wilde over haar beroemde naaktscène: "Ik kijk dit moment nog wel vaker terug"

De actrice heeft er geen spijt van en is er zelfs best trotst op.

Het komt wel vaker voor, dat actrices uit de kleren gaan voor een film. Sommigen hebben hier achteraf spijt van, anderen zijn er juist trots op. Olivia Wilde ging ook al voor een naaktscène, maar hoe voelt zij zich hierbij?

In 2013 tekende Wilde voor een van de hoofdrollen van Third Person. Deze film vertelt drie verschillende verhalen over passie, vertrouwen, liefde en bedrog die zich afspelen in Parijs, Rome en New York.

Verhaallijnen
In Parijs volgen we de gerenommeerde schrijver Michael. Hij legt de laatste hand aan zijn nieuwe boek in een hotelsuite in Parijs. Hij is net gescheiden en heeft een liefdesaffaire met de jonge journaliste Anna. Laatstgenoemde wordt gespeeld door Wilde.

Aangezien er diverse 'pikante scènes' in de film zitten, moest Wilde naakt gaan. Hier had ze echter geen moeite mee. De actrice, eveneens bekend van Her en Don't Worry Darling, liet zich er al eerder uit.

Reactie
Zo zei Wilde: "Ik vind het eerlijk gezegd best fijn om die scènes nu terug te zien. Ik heb sinds die film kinderen gekregen, dus ik zie me dan terug en zeg dan: 'Ja, zo zag ik er vroeger uit'. Ook vond ik het fijn deze scène in Italie op te kunnen nemen".


"Ze zijn daar namelijk veel losser en minder conservatief. Ik moest deze opname wel heel wat keren opnieuw doen. Het was ook wel een tamelijk unieke scène, aangezien het niet snel wordt vastgelegd dat een vrouw naakt een trap afrent. Dit was een van de eerste keren".

Afleiding
Grappig genoeg had Liam Neeson, in de film te zien als Michael, misschien nog wel de meeste moeite met de scène. De acteur werd zo vaak afgeleid door het naakte lichaam van Wilde dat hij maar liefst 57 opnames nodig had voordat de regisseur Paul Haggis eindelijk tevreden was.



Ook interessant
Ruth Wilson over haar beroemde naaktscène: "Ik vind dit vaak onnodig"
Het komt wel vaker voor, dat actrices uit de kleren gaan voor een film. Sommigen hebben hier achteraf spijt van, anderen zijn er juist trots op. Ruth Wilson ging...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair