Chris Hemsworth zaait onduidelijkheid over Thor in het Marvel Cinematic Universe

Chris Hemsworth zaait onduidelijkheid over Thor in het Marvel Cinematic Universe

Volgens de acteur is er nog niets officieel en "wacht hij een beetje op het telefoontje"

In een rode loper-gesprek met ComicBook werd aan Chris Hemsworth gevraagd over de potentiële terugkeer van de acteur naar het Marvel Cinematic Universe voor een Thor 5 of voor Avengers 5.

De laatste keer dat we de acteur als Thor in het Marvel Cinematic Universe zagen, was in Thor: Love and Thunder uit 2022.

Klaar voor meer
Hemsworth, die vertelde dat hij van "elke seconde heeft genoten" van zijn werk in het Marvel-universum, zei ook dat hij "enthousiast is als er nog meer komt."

Marvel Studios heeft eerder gemeld dat ze een vijfde Thor-film overwogen, maar dan zonder Thor: Ragnarok en Thor: Love and Thunder-regisseur Taika Waititi. De opnames van een vijfde Avengers-film gaan dit jaar van start. Lees hier meer hierover.

Nog niets officieel
De acteur liet aan Comicbook weten dat er over zijn rol in een vijfde Marvel-film "nog niets officieel is." De toekomst van Hemsworth als Thor in het Marvel Cinematic Universe is dus nog steeds onzeker.



"Ik wacht een beetje op het telefoontje en wacht op het nieuws om te zien wat er gebeurt. Maar weet je, ik vind het geweldig," aldus Hemsworth.

NieuwsFilm

meest populair