De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Legend (2015)
Regie: Brian Helgeland | Cast: Tom Hardy, Emily Browning, David Thewlis, e.a. | Kijk direct
De identieke tweeling en beruchte gangsters Reggie en Ronnie Kray, die een groot misdaadimperium hebben weten op te zetten, weten keer op keer te ontsnappen aan de autoriteiten in het Londen van de jaren zestig terwijl ze het publiek angst aanjagen. Wanneer Reggie echter verliefd wordt ontstaat er wrijving tussen de broers en begint hun imperium scheurtjes te vertonen.



M3GAN (2023)
Regie: Gerard Johnstone | Cast: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar ouders, gaat de jonge Cady bij haar tante Gemma wonen. Om een paar extra handen te krijgen voor de zorg van Cady, schakelt Gemma een van haar uitvindingen in: de geavanceerde en levensechte pop M3GAN. Al snel blijkt deze pop gevaarlijker dan gedacht, want M3GAN gaat wel heel ver om Cady te beschermen. Dan escaleert de situatie volledig.



Dark Waters (2019)
Regie: Todd Haynes | Cast: Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tim Robbins, e.a. | Kijk direct
Zuivelboer Wilbur Tennant uit Parkersburg ziet zijn koeien bij bosjes neervallen en zijn kalfjes misvormd geboren worden. Hij weet zeker dat de chemische fabriek van DuPont de veroorzaker van al deze ellende is. Veel steun uit de omgeving krijgt hij niet, totdat advocaat Robert Bilott zich in de zaak vastbijt. Samen slepen ze het miljardenconcern voor de rechter.



NieuwsFilm

meest populair