Videoland blijft niet achter: alle klanten gaan fors meer betalen

Videoland blijft niet achter: alle klanten gaan fors meer betalen

De prijzen gaan elk jaar de lucht in en dat is deze zomer niet anders.

Er zijn vandaag de dag steeds meer streamingdiensten, die vaak ook duurder worden. Dat geldt niet alleen voor de streaminggiganten als bijvoorbeeld Netflix en Disney+, maar ook de iets kleinere platformen. Nu volgt eveneens Videoland.

Mocht je gebruik maken van Videoland, dan zal je vanaf 26 augustus een euro per maand extra moeten gaan betalen. Elk abonnement, de Basic, de Plus en de Premium, zullen eind augustus verhoogd worden met 1 euro voor alle klanten.

Nieuwe prijzen
Dat betekent dat de nieuwe prijzen van Videoland over een maand naar 5,99 euro zullen gaan voor het Basic-abonnement, 10,99 euro voor het Plus-abonnement en weer 12,99 euro voor het Premium-abonnement.

Deze maand zullen de klanten nog een e-mail ontvangen waarin dit allemaal is aangegeven. De allernieuwste consumenten, die na 18 juli een abonnement hebben afgesloten bij Videoland, zijn hier al langer van op de hoogte.

Kwaliteit
Volgens Videoland, waar Oscar bekroonde films op staan als Million Dollar Baby en Green Book, staat er wel iets tegenover deze prijsstijging.


De streamingdienst zou nu voor meer exclusieve films, series en documentaires kunnen gaan. Dit is al het derde jaar op een rij dat Videoland de prijzen een euro de lucht in gooit.

NieuwsFilm

meest populair