Epische actie in trailer voor 'Rebel Moon - The Director's Cut' van Zack Snyder

Epische actie in trailer voor 'Rebel Moon - The Director's Cut' van Zack Snyder

De tweedelige langere versie is vanaf 2 augustus eindelijk op Netflix te zien.

Eind volgende week krijgen we eindelijk de Director's Cut van Rebel Moon, het tweedelige scifi-epos van Zack Snyder, te zien op Netflix.

De nieuwe versies heten Rebel Moon - Chapter One: Chalice of Blood en Rebel Moon - Chapter Two: Curse of Forgiveness. Een eerste trailer voor de Director's Cut is nu uitgekomen.

Langer en bloederiger
Snyder onthulde onlangs dat beide delen "ongeveer een uur langer [zijn dan het origineel] en R-rated." In totaal spreken we dan over zes uur film.

Daarnaast beschouwt de regisseur de Director's Cut als een compleet nieuw product. "Het is niet net iets anders of net iets meer. Er zijn grote delen van de film die anders zijn. Er worden nog veel meer zaken uitgewerkt."

Trailer
De eerste trailer van de film, die vandaag is uitgebracht, lijkt de woorden van de regisseur alvast te staven. Bekijk hem hieronder. Rebel Moon - The Director's Cut verschijnt op 2 augustus op Netflix.


Ook interessant
SerieTotaal interviewt Hans Teeuwen en Max Porcelijn over 'Jackson & Malone'
Vanaf vandaag is bij Videoland Jackson & Malone te bekijken, de eerste serie waarin 's lands meest notoire komiek Hans Teeuwen een grotere rol speelt dan Sinterklaas of de stem van een butlerende schildpad. Hij schreef de.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair