Director's Cut van 'Rebel Moon' wordt "zeer gewelddadig en bloederig"

Director's Cut van 'Rebel Moon' wordt "zeer gewelddadig en bloederig"

De langere versie van Zack Snyders scifi-epos wordt een stuk harder dan de versie die nu op Netflix staat.

Het werd al verwacht, maar de speciale Director's Cut van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver heeft een R-rating gekregen. Volgens de Amerikaanse Motion Picture Association is dit wegens het 'ruwe bloederige geweld, sterke seksualiteit, blote lichamen en grof taalgebruik'.

Waarom we dit horen over deel 2 en niet deel 1 is nog onduidelijk, maar dit nieuwtje duidt er wel op dat Netflix de langere, bloederige versie van de film(s) wel degelijk uit gaat brengen.

Snyder Cut
De twee Rebel Moon-films kregen het laatste half jaar heel wat aandacht op Netflix. Part One verscheen in december 2023, gevolgd door Part Two in april dit jaar.

Een Director's Cut komt ook niet onverwacht, want Zack Snyder maakt van bijna al zijn films langere versies dan die de bioscopen of streamers bereikten.

Zes uur Rebel Moon
Snyder zei eerder het volgende over de nieuwe versies van Rebel Moon:



"We hebben nog geen datum, maar het zal ergens in de zomer worden. En het is interessant, want beide films worden ongeveer een uur langer en R-rated. Het zou gaaf zijn om de totale zes uur Rebel Moon tegelijk uit te brengen."

Nog even wachten
Rebel Moon gaat over een jonge vrouw (Sofia Boutella) die een mysterieus verleden heeft en de missie krijgt om strijders van nabijgelegen planeten te verzamelen om een tiran voor eens en altijd uit te schakelen.



De 'normale' versies van Rebel Moon zijn nu te streamen via Netflix.

NieuwsFilm

meest populair