"90 procent van The Fantastic Four is al klaar" terwijl de Marvel-film nog opgenomen moet worden

"90 procent van The Fantastic Four is al klaar" terwijl de Marvel-film nog opgenomen moet worden

Volgende week beginnen de camera's eindelijk te draaien voor de langverwachte reboot.

Volgend jaar komen de Fantastic Four eindelijk naar het Marvel Cinematic Universe in hun eigen film. Er ligt grote druk op het project, omdat de eerdere versies van Fantastic Four telkens teleurstellend waren.

Ook Marvel zelf is zich daarvan bewust. Baas Kevin Feige laat nu weten dat de studio zoveel moeite in zijn voorbereidingen heeft gestoken, dat het werk al grotendeels af is. En dat terwijl de camera's pas volgende week beginnen met draaien.

Dynamieken
"Het belangrijkste voor ons [zijn] de personages," aldus Feige. "Het gaat allemaal over de familie, over de dynamieken. Dus op het moment dat we onze cast aangekondigd hadden, was 90 procent van het werk al gedaan."

Die cast bestaat uit Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach en Joseph Quinn. Feige lijkt te suggereren dat de studio zoveel vertrouwen in die acteurs heeft, dat de opnames enkel de laatste stap zijn.

Visuele effecten
Daarnaast benadrukt Feige ook hoe belangrijk de visuele effecten in de film gaan zijn. "Het uitrekken [van Reed Richards] moet er cool uitzien, de rotsachtige buitenkant van The Thing moet er cool uitzien, de vlammen moeten er cool uitzien," zo zegt hij.


Maar ook wat dat betreft maakt hij zich niet druk. Feige heeft enorm veel vertrouwen in regisseur Matt Shakman. "Hij is heel, heel goed met visuele effecten."

NieuwsFilm

meest populair