Nieuwe Netflix Original laat je beven en bibberen en grijpt kijkers bij hun strot

Nieuwe Netflix Original laat je beven en bibberen en grijpt kijkers bij hun strot

De docufilm Skywalkers: A Love Story staat nieuw op Netflix en duikt meteen op in de top 10.

Afgelopen vrijdag verscheen de docufilm Skywalkers: A Love Story op Netflix en deze staat nu op de achtste plaats in de top 10 van Netflix. Het is duidelijk dat je geen hoogtevrees moet hebben, want de romantiek zich afspeelt op duizelingwekkende hoogtes.

Skywalkers: A Love Story is van de regisseurs Jeff Zimbalist en Maria Bukhonina en wordt door Netflix omschreven met woorden als "meeslepend" en "intiem". De hoofdrollen zijn voor de waaghalzen Angela Nikolau en Ivan Beerkus en de enorme gebouwen die ze beklimmen.

Ontvangst
Na 72 recensies staat Skywalkers: A Love Story op een prima 72 procent op de Tomatometer. De publieksscore op Rotten Tomatoes is met 96 procent een stuk hoger. Het IMDb-cijfer staat op een nette 7,1.

"Skywalkers: A Love Story is een documentaire van duizelingwekkende proporties, waarin romantiek en spanning hand in hand gaan," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je Skywalkers: A Love Story graag wilt zien, dan vind je de docufilm nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.

Ook interessant
SerieTotaal interviewt Hans Teeuwen en Max Porcelijn over 'Jackson & Malone'
Vanaf vandaag is bij Videoland Jackson & Malone te bekijken, de eerste serie waarin 's lands meest notoire komiek Hans Teeuwen een grotere rol speelt dan Sinterklaas of de stem van een butlerende schildpad. Hij schreef de.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair