De langverwachte 'Spawn'-film krijgt nieuwe titel, maar  behoudt zijn hoofdrolspeler

De langverwachte 'Spawn'-film krijgt nieuwe titel, maar behoudt zijn hoofdrolspeler

Bedenker van Spawn onthult de voorkant van het script en geeft daarmee een hoopvolle update.

Al jaren wachten de fans en bedenker Todd McFarlane op een nieuwe verfilming van zijn strip Spawn die in 1992 voor het eerst in een comic verscheen. Na jaren van allerlei nieuws en geruchten is er nu een nieuwe update.

Op X/Twitter onthult McFarlane de eerste pagina van het script dat geschreven is door Matt Mixon, Malcolm Spellman en Scott Silver. We zien ook de nieuwe titel in de vorm van een titellogo: King Spawn.

King Spawn
De film is nog steeds in ontwikkeling in samenwerking met Blumhouse Productions. In 2020 meldde het bekende productiehuis achter de nodige vele horror en thrillersuccessen dat het Spawn zou gaan maken.

De hoofdrol is naar verluidt nog steeds voor Jamie Foxx. Hij moet Albert Francis "Al" Simmons gaan spelen. De dodelijke marinier van de U.S. Marine Corps wordt in opdracht van de overheid omgebracht door zijn vriend en partner Bruce Stinson. Na zijn dood sluit hij een afspraak met een duistere kracht en wordt hij herboren als een Hellspawn.

2025
Eerder onthulde Jason Blum van Blumhouse dat de film in 2025 moet gaan verschijnen. Hieronder meldt McFarlane niets, maar wie weet verschijnt er meer nieuws tijdens Comic-Con San Diego dat komend weekend plaatsvindt.



NieuwsFilm

meest populair