Nieuwe trailer 'Joker: Folie à Deux': welkom bij de Joker & Harley Show

Nieuwe trailer 'Joker: Folie à Deux': welkom bij de Joker & Harley Show

De nieuwe trailer verschijnt morgen om 16.00 uur, en dan kijk je naar de Joker & Harley Show.

Warner Bros. Pictures zet morgenmiddag de nieuwe trailer online voor Joker: Folie à Deux, het vervolg op Joker uit 2019. Op YouTube staat de trailer al aangekondigd en het lijkt erop dat er wordt gekozen voor een alternatieve aanpak.

Bij de trailer staat de tekst "Welcome to the Joker & Harley Show" vermeld en dat de trailer online verschijnt op 6am PT, dat is om 16.00 uur Nederlandse tijd. Opvallend is dat er een podium te zien is met een scherm met daarop de tekst Joker & Harley.

Joker & Harley
Het is opnieuw Joaquin Phoenix (Napoleon) die in de schoenen stapt van Arthur Fleck. Hij is een alternatieve Joker uit de strips van DC Comics. Het personage Harley Quinn wordt gespeeld door Lady Gaga, bekend uit onder andere House of Gucci en A Star is Born.

In de film keert ook Zazie Beetz terug als Sophie Dumond en Leigh Gill en Sharon Washington zijn weer te zien als sociaal werkers. Nieuwe namen zijn onder andere Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung en Harry Lawtey.

Oktober
Waar de eerste Joker nog werd gemaakt voor een productiebudget van zo'n $55-70 miljoen, zou Joker: Folie à Deux ongeveer $200 miljoen hebben gekost. Uiteraard hopen de investeerders op een vergelijkbaar succes. De eerste film bracht in 2019 bijna $1,1 miljard op.


Wil je de eerste Joker nog een keer zien? Je vindt de kaskraker onder andere op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair