Daniel Radcliffe haat dit aan de 'Harry Potter'-franchise: "Vanaf toen werd het minder"

Daniel Radcliffe haat dit aan de 'Harry Potter'-franchise: "Vanaf toen werd het minder"

De acteur blikt terug op zijn eigen acteerprestatie, die vanaf deel 6 in zijn ogen minder werd.

Daniel Radcliffe werd op een jonge leeftijd al wereldberoemd, toen hij de hoofdrol in de uiterst geliefde Harry Potter-franchise wist te bemachtigen. Ondanks dat hij van deze reeks heeft genoten, heeft hij wel spijt van een aspect.

Toen Radcliffe slechts 11 jaar oud was, kroop hij voor het eerst in de huid van 'The Boy who Lived'. Hoewel hij dus nog behoorlijk jong was, was bijna iedereen het wel over eens dat hij de rol heel overtuigend neerzette en het met elke film beter deed.

Andere mening
Toch denkt de acteur hier zelf anders over. Zo zei Radcliffe al eerder: "Ik ben van mening dat ik niet zo heel goed acteer in 'The Half Blood Prince'. Als ik het terugkijk haat ik echt mijn prestatie. Mijn acteren in dit deel is gewoon heel erg slap".

"Wat ik probeer neer te zetten komt in mijn ogen niet goed over. Ik denk dat mijn beste film het vijfde deel is, 'Order of the Phoenix', want tot dat punt zie je een progressie. Ik werd tot aan de vijfde film 'beter' en ik vond mijn acteren erop vooruit gaan".

Stap terug
Radcliffe vervolgt dat het voor het zesde deel een ander verhaal was: "Ik vond mezelf beter worden tot het zesde deel, en dan stopt dit opeens. Misschien deed ik het zelfs wel minder. Ik dacht echt bij mezelf: 'Wow, er is totaal geen vooruitgang'..."


"Ik denk dat ik een soort van getraumatiseerde Harry wilde neerzetten, die worstelt vanwege de oorlog die gaande is. Hij zit hierdoor minder lekker in zijn vel, maar ik denk dat het niet zo interessant is om dat tweeënhalf uur te aanschouwen. Toch heb ik genoten van het hele avontuur. Het was allemaal fantastisch".

Ook interessant
Emma Watson walgt nog steeds van deze 'Harry Potter'-scène: "Voelde aan als incest"
Emma Watson is natuurlijk voornamelijk bekend van haar rol als Hermione Granger in de wereldberoemde Harry Potter-franchise. Deze is enorm geliefd en ook...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair