3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Goede filmtips voor vanavond: deze drie moet je absoluut een keer gezien hebben.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Bad Boys for Life (2020)
Regie: Adil El Arbi en Bilall Fallah | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, e.a. | Te zien op: Prime Video
Detective Marcus Burnett, die al nadenkt over zijn pensioen, en zijn partner Mike Lowrey, die in een midlifecrisis is beland, komen samen weer in actie wanneer meedogenloze drugsdealers de straten van Miami onveilig maken. De twee ontdekken al snel dat daar een persoonlijk motief achter zit en dat zij zelf ook gevaar lopen.



The Dark Knight (2008)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Gary Oldman, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Zakenman Bruce Wayne beschermt Gotham City in de avonduren tegen de criminaliteit als burgerwacht Batman. Daarvoor werkt hij samen met politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent. Een nieuw crimineel meesterbrein - genaamd de Joker - laat de stad echter in complete chaos vervallen. Aan Batman om hem te stoppen.



Jurassic Park (1993)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, e.a. | [b]Te zien op:[/film] Netflix / Prime Video / SkyShowtime
Zakenman John Hammond is er met behulp van een aantal wetenschappers in geslaagd om dinosaurussen te klonen. Op een eiland voor de kust van Costa Rica stelt hij de prehistorische schepsels tentoon in een nieuw themapark. Al snel breekt de hel los als een van de exemplaren uit zijn collectie ontsnapt en de jacht opent op de bezoekers.



NieuwsFilm

meest populair