Marvel-baas heeft belangrijk nieuws over 'Blade'-reboot

Marvel-baas heeft belangrijk nieuws over 'Blade'-reboot

Zonder dit gegeven kun je een nieuwe Blade-film haast niet serieus nemen.

Het komende week te verschijnen Deadpool & Wolverine is op veel vlakken een unicum binnen het MCU, maar het belangrijkste is nog wel dat het de eerste R-rated film van Marvel Studios is.

Maar is het, gezien het verwachte succes van de film, aannemelijk dat Marvel nu meer gewaagde films met een volwassen toon gaat maken?

De deur is geopend
Marvel-baas Kevin Feige lijkt er sterk naar te hinten dat dit het geval gaat zijn. Tijdens een interview in het kader van Deadpool & Wolverine liet Feige namelijk weten dat dit wel al eens heel snel kan gebeuren.

En dat zou in dit geval gaan om de langverwachte reboot van Blade, waar al jaren met veel tegenslagen aan gewerkt wordt.

Kan bijna niet anders
Feige zei het volgende over de zeer waarschijnlijke R-rating voor de nieuwe Blade:



"We proberen de laatste jaren deze film op de juiste manier te maken. Voor ons is het belangrijkste om deze film niet overhaast te maken, want er waren een aantal jaren terug al een paar geweldige Blade-films die R-rated waren. Ik denk dat dit een gegeven is bij een personage als Blade."

Eindelijk gaat het gebeuren
Blade geldt als een van de meest geplaagde producties waar Marvel Studios ooit aan heeft gewerkt, maar na verschillende valse starten lijken de opnames later dit jaar eindelijk te gaan beginnen.



Blade staat vooralsnog gepland voor een release in november 2025.

NieuwsFilm

meest populair