Eindelijk een update over 'Spider-Man 4': "we werken eraan"

Eindelijk een update over 'Spider-Man 4': "we werken eraan"

Een eerste versie van het script moet "relatief snel" af zijn.

Het is inmiddels al bijna drie jaar geleden dat Spider-Man: No Way Home in de bioscoop verscheen. Sindsdien is het vrij stil gebleven rond een potentieel vierde deel met Tom Holland.

Maar nu weten we eindelijk meer. Marvel-baas Kevin Feige heeft namelijk in een interview onthuld dat de studio achter de schermen actief met de film bezig is. "[We] werken eraan," aldus Feige.

Scenario
Volgens Feige zullen de schrijvers "relatief snel een versie [van het scenario] afleveren." Wie die schrijvers zijn, dat is nog niet bekendgemaakt, maar de update is dus positief.

Ook is het onduidelijk wie de film zal regisseren. Het lijkt waarschijnlijk dat Jon Watts, die de vorige drie films voor zijn rekening nam, niet zal terugkeren. Ook is er onzekerheid wat betreft de acteurs. Enkel Tom Holland blijft gegarandeerd.

Multiverse
Eerder dit jaar waren er geruchten dat Marvel en Sony het oneens waren over hoe het verhaal van de film eruitzag. Marvel zou een meer geaarde benadering willen toepassen, terwijl Sony juist wilde inhaken op het succes van de multiverse-benadering in No Way Home.


Wat het uiteindelijk ook is geworden, wellicht horen we binnenkort meer. Het zou zelfs kunnen zijn dat Marvel nog een update geeft op San Diego Comic-Con: dat evenement vindt komende week plaats.

NieuwsFilm

meest populair