Martin Scorsese start binnenkort met zijn nieuwe film van Bijbelse proporties

Martin Scorsese start binnenkort met zijn nieuwe film van Bijbelse proporties

De regisseur zit niet stil en gaat aan de slag met 'The Life of Jesus' met Andrew Garfield.

Martin Scorsese is inmiddels alweer 81 jaar oud, maar de geliefde regisseur weet maar van geen ophouden. Vorig jaar wist hij nog hoge ogen te gooien met Killers of the Flower Moon, maar binnenkort begint hij aan zijn nieuwe film.

Scorsese liet al eerder weten dat hij een film over Jezus wilde maken, maar nu is de knoop daadwerkelijk doorgehakt. Volgens de filmwebsite World of Reel gaat de productie van de film, genaamd The Life of Jesus, dit najaar al van start.

Wat te verwachten
Scorsese heeft ook al zijn hoofdrolspeler gevonden in Andrew Garfield. De twee werkten al eerder samen aan de sterk onthaalde Silence. Eerder werd ook Miles Teller, bekend van Whiplash, gelinkt aan Scorsese's film, maar het is vooralsnog onduidelijk of hij er ook in te zien zal zijn.

Normaal gesproken zijn alle films van Scorsese behoorlijk lang, maar dat zal nu toch niet het geval zijn. De verwachting is dat The Life of Jesus nog geen anderhalf uur lang zal zijn. Ook zal het verhaal zich afspelen in het hedendaagse leven.

Doel
De regisseur liet al eerder weten dat zijn verhaal zich zal focussen op de lessen die Jezus ons heeft achtergelaten en zijn principes.


Ook zei Scorsese dat het geen documentaire zal zijn, maar dat zijn bedoeling is het verhaal van Jezus toegankelijker te maken en de negatieve connotaties die geassocieerd worden met georganiseerde religie weg te nemen.

NieuwsFilm

meest populair