De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Anyone But You (2023)
Regie: Will Gluck | Cast: Sydney Sweeney, Glen Powell, Dermot Mulroney, e.a. | Kijk direct
Wanneer rechtenstudent Bea de hunk Ben ontmoet, is het meteen raak. De twee beleven een magische eerste date. Helaas koelt hun vurige aantrekkingskracht daarna af tot het vriespunt na een miscommunicatie. Ze willen elkaar nooit meer zien. Maar wanneer ze elkaar onverwachts weer tegenkomen op een bruiloft, worden ze gedwongen om de strijdbaal te begraven en net te doen of ze een stel zijn.



Venom (2018)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a. | Kijk direct
Journalist Eddie Brock begint na een tip aan een onderzoek naar een laboratorium waar gruwelijke experimenten met symbioten, een buitenaardse levensvorm, op mensen worden uitgevoerd. Terwijl hij hoopt dit schandaal aan het licht te kunnen brengen, dringt een van de symbioten Brocks eigen lichaam binnen. Brock blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan tegen het kwaad.



Titanic (1997)
Regie: James Cameron | Cast: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, e.a. | Kijk direct
De arme schilder Jack wint met een potje poker een ticket voor de eerste reis van het majestueuze schip Titanic. Aan boord ontmoet hij de beeldschone Rose, een rijke jongedame. Tijdens de vaart bloeit er, ondanks hun klassenverschil, razendsnel een romance tussen de twee op. Maar wanneer de Titanic op de Atlantische Oceaan in botsing komt met een ijsberg en begint te zinken, slaat het noodlot toe.



NieuwsFilm

meest populair