Tom Cruise zet letterlijk zijn leven op het spel op nieuwe foto 'Mission Impossible 8'

Tom Cruise zet letterlijk zijn leven op het spel op nieuwe foto 'Mission Impossible 8'

Het hangen aan vliegtuigen en helikopters gaat hem kennelijk nog steeds niet vervelen...

Ta! Ta! Ta! Ta! Ta! Ta! Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise delen online hun opwinding over acteur Tom Cruise die momenteel nog steeds actief is voor de opnames van Mission: Impossible 8.

Het vervolg op Dead Reckoning - Part I bevat uiteraard scènes boordevol actie waarin Cruise en zijn bekende kompanen weer volop mogen stunten om de wereld te redden van de kwaadaardige AI The Entity.

Andere naam dan 'Dead Reckoning - Part II'
En stunten is dan ook precies wat het Hollywood-icoon doet. De 'Reddit'-afbeelding hieronder laat zien dat de Cruiser duizelingwekkend hoog aan een vliegtuig bungelt voor een ongetwijfeld flinke adrenalinekick.

Eerder hing hij in Rogue Nation (2015) al aan een vrachtvliegtuig, slingerde hij in Fallout (2018) onder een helikopter en ook nu lijkt de 62-jarige waaghals zijn trouwe fans weer precies te geven waarvoor ze komen.

Iedereen terug, behalve Rebecca Ferguson(?)
Het is momenteel niet precies bekend waar de film over zal vertellen, maar gezien het feit dat dit project en diens voorganger aanvankelijk bedoeld waren als tweeluik, kunnen we ongetwijfeld verwachten dat het verhaal enkele nog niet afgeronde plotelementen zal gaan overnemen.



NieuwsFilm

meest populair