3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Goede filmtips voor vanavond: deze drie moet je absoluut een keer gezien hebben.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

CODA (2021)
Regie: Sian Heder | Cast: Emilia Jones, Troy Kotsur, Marlee Matlin, e.a. | Te zien op: Apple TV+
Ruby vervult als het enige horende lid van haar familie een belangrijke taak: ze is de tolk van haar dove ouders en broer. Wanneer ze een passie voor muziek ontdekt, komt ze voor een moeilijke keuze te staan: aan de kant voelt ze zich verantwoordelijk voor het visserijbedrijf van haar familie en aan de andere kant wil ze haar eigen dromen waarmaken.



Jojo Rabbit (2019)
Regie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Taika Waititi, Scarlett Johansson, e.a. | Te zien op: Disney+
De tienjarige Jojo is een buitenbeentje. Hij wordt opgevoed door zijn alleenstaande moeder Rosie en is lid van de Hitlerjugend. Zijn enige bondgenoot is zijn idiote en denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Wanneer hij ontdekt dat zijn moeder het Joodse meisje Elsa verborgen op zolder houdt, wordt zijn naïeve nationalisme steeds meer op de proef gesteld.



Roma (2018)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Diego Cortina Autrey, Marco Graf, e.a. | Te zien op: Netflix
Cleo is een jonge vrouw met Mixteekse roots. Ze werkt als kindermeisje voor een welgesteld gezin met zes kinderen in Roma, een buitenwijk van Mexico-Stad, in de roerige jaren zeventig. Haar taak wordt door het scheurende huwelijk van de ouders alsmaar uitdagender. Ondertussen neemt ook haar eigen leven een onverwachte wending. Aan Cleo om zich staande zien te houden.



NieuwsFilm

meest populair