Overleden actrice Shannen Doherty had ongebruikelijk verzoek voor begrafenis

Overleden actrice Shannen Doherty had ongebruikelijk verzoek voor begrafenis

Shannen Doherty regelde haar einde zelf en wenste geen traditionele begrafenis.

Shannen Doherty was jarenlang ziek en is afgelopen weekend overleden. Na 9 jaar strijd verloor ze haar gevecht tegen borstkanker.

De 53-jarige actrice uit Beverly Hills 90210, Charmed en Heathers regelde haar einde zelf en was daar ook open in. Zo vertelde ze onlangs hier in haar podcast Let's Be Clear with Shannen Doherty hoe ze haar afscheid zag. Ook wilde ze niet begraven worden, maar gecremeerd.

Ik wil hen niet
In gesprek met haar vriend Chris Cortazzo zei ze: "Ik denk dat er veel mensen komen die ik daar helemaal niet wil hebben. Ik wil hen niet, omdat hun redenen voor aanwezig zijn niet persé de beste redenen zijn. Het is politiek correct en ze willen er niet slecht uitzien."

Ze had de oplossing en zei: "Ik wil die druk voor hen eraf halen en ik wil dat mijn begrafenis een liefdesfeest wordt. Ik wil niet dat mensen huilen of dat mensen denken: Godzijdank dat die b****h eindelijk dood is."

Mijn as verdelen
Ook had ze een ongebruikelijk verzoek: "Ik wil gecremeerd worden en mijn as verdelen. Een deel wordt vermengd met de as van mijn hond en mijn vader. Van een ander deel mag Chris juwelen maken." Meer over Shannen volgt in de YouTube-video van Entertainment Tonight.



NieuwsFilm

meest populair