Daniel Graig totaal onherkenbaar gefotografeerd voor tijdschrift LOEWE

Daniel Graig totaal onherkenbaar gefotografeerd voor tijdschrift LOEWE

Daniel Craig is onherkenbaar met lang haar en kleurrijke kleding in nieuwe LOEWE-campagne.

Daniel Craig is een man van vele gezichten. Maar of er fans zijn die hem willen zien zoals hij onlangs gefotografeerd is?

De 56-jarige James Bond-acteur uit No Time to Die en Spectre is in elk geval niet in een maatpak voor de nieuwe reclamecampagne voor LOEWE. Het eigenzinnige merk houdt vast aan bijzondere fotoshoots. Naast Daniel is ook Greta Lee uit Past Lives ingezet.

Minimalistisch merk
In de minimalistische foto's heeft Daniel voor zijn doen lang haar dat eigenwijs naar voren is gekamd. Hij draagt kleurige kleding die doet denken aan de jaren 70 en 80. De opzet van de fotografie door David Sims was dat het karakter en de kleren eruit zouden springen.

Het merk vertelde dat de collectie geïnspireerd is door Richard Hawkins. Daniel moest het kleurrijke met diverse stoere persoonlijkheden overbrengen en is goed geslaagd in zijn missie.

Onherkenbare ster
Een reactie bij onderstaand Instagram-bericht zegt gevat: "Van Bond naar Stoer Oompje". Een ander vindt het geweldig dat hij zijn zachte kant omarmt en plezier heeft in wat hij doet. Bovenal is Daniel haast onherkenbaar.



NieuwsFilm

meest populair