Dokter over sterfmoment van actrice Shannen Doherty uit 'Beverly Hills, 90210'

Dokter over sterfmoment van actrice Shannen Doherty uit 'Beverly Hills, 90210'

Shannen Doherty overleed op 13 juli na 9 jaar strijd tegen borstkanker, omringd door dierbaren.

Na 9 jaar ernstig ziek te zijn geweest, overleed Shannen Doherty afgelopen zaterdag 13 juli aan de gevolgen van borstkanker. Haar oncoloog was open over haar moment van overlijden.

Hier in het artikel van People vertelde de arts Laurence D. Piro over haar laatste uren: "Ze was op een plek waar ze comfortabel was, zodat ze de transitie kon maken. In de kamer was een select gezelschap vrienden die haar steunden en om haar gaven. Het was somber en verdrietig, maar ook mooi en liefdevol."

Speciale ster
De specialist begeleidde haar al jaren - ze waren goed bevriend geraakt. Hij vervolgde: "Het moeilijkste van dit alles was dat ze niet klaar was om te vertrekken, want ze hield van het leven. We zijn doorgegaan tot het niet meer kon. Opgeven was geen optie, want zo leefde Shannen haar leven niet."

Ook zei hij over die jarenlange strijd: "Ze zat een stap boven het positieve. Ze wilde de ziekte verslaan en vol in het leven staan. En niet alsof het haar laatste dag was, maar eerder het begin van een nieuw hoofdstuk."

Alles afgerond
De actrice uit Charmed en Beverly Hills 90210 rondde een dag eerder haar nare echtscheiding af. Ze laat zo'n 40 jaar aan films en series na, terwijl ze pas 53 jaar oud was. In de YouTube-video van Good Morning America wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair