Gerucht: Remake 'The Toxic Avenger' met Peter Dinklage kan "onmogelijk worden uitgebracht"

Gerucht: Remake 'The Toxic Avenger' met Peter Dinklage kan "onmogelijk worden uitgebracht"

De film kreeg wel sterke recensies toen hij werd gescreend voor critici vorig jaar.

Het is al een tijdje stil geweest rond The Toxic Avenger, de remake van de Troma-film uit 1985. De film is af, maar nog steeds weten we niet wanneer hij uitkomt.

Mogelijk komt hij helemaal niet uit. Volgens een bron van World of Reel wordt de film als "te niche" ervaren om effectief te kunnen verkopen, zelfs met een hoofdrolspeler als Peter Dinklage.

Op streaming
De eerste Toxic Avenger was een cultfilm met een laag budget en veel geweld voor een volwassen publiek, wat de doelgroep voor een remake erg klein maakt. Volgens de bron kan de film daarom zelfs "onmogelijk worden uitgebracht."

De meest waarschijnlijke uitkomst is een release op streaming in de komende jaren. Producent Adam Masnyk stelde op X echter dat er zelfs een kans is dat de film als "verloren media" eindigt.

Macon Blair
The Toxic Avenger werd geregisseerd door Macon Blair (I Don't Feel at Home in This World Anymore). Ook steracteurs als Elijah Wood en Kevin Bacon spelen erin mee.


Afgelopen september kregen recensenten de film te zien, en de reactie was over het algemeen positief. Momenteel heeft The Toxic Avenger op Rotten Tomatoes een score van 92% met 24 reviews.

NieuwsFilm

meest populair